Laat je adviseren door Van Heerde Licht uit Zwolle

In het donker een boek lezen gaat natuurlijk lastig. Maar te fel licht in een ruimte is ook niet wat je wilt. De verlichting moet praktisch, maar ook sfeervol zijn. En dan moet het ontwerp van de lamp ook nog bij de rest van het interieur passen. Het vinden van de juiste verlichting kan dus nog een hele klus zijn. Laat je daarom adviseren door de adviseurs van Van Heerde Licht. Wij komen bij je langs om de situatie te bekijken en een lichtplan op te stellen.

Uniek lichtplan voor elk pand

Bij het opstellen van een lichtplan inventariseren we je wensen en doen een lichtberekening. Hierbij houden we rekening met de gewenste sfeer, de kleuren in de ruimte, het gebruikte materiaal van het interieur en de aanwezige basisverlichting. Vervolgens bepalen we de zogeheten 'sturing'. Ieder seizoen vraagt namelijk om een eigen hoeveelheid licht. Elk pand is anders en heeft een unieke lichtinval. Daarom is een lichtplan altijd maatwerk. Na het bezoek tonen we je een selectie van lampen die mooi aansluiten bij het interieur en de sfeer van het pand.

Wij werken samen met enkele binnenhuisarchitecten en designstudio’s. Zij helpen ons met het uitwerken van de lichtplannen en vullen dit aan met unieke ideeën.

Ook plaatsen we vaak aanwezigheidssensoren waardoor het licht automatisch dimt als het niet nodig is. We denken dus verder dan de verlichting.

Bekijk gerealiseerde lichtprojecten

Bezoek aan je pand inplannen?

Is je woning of kantoor gevestigd in Zwolle, dan is ons lichtadvies geheel gratis (maximaal 3u, daarboven rekenen we een vergoeding). Voor de locaties buiten Zwolle rekenen we kilometer- en tijdkosten.

Maak een afspraak